BA
BB
KE
NI
PO
TN
TT
ZA

Prihlásenie

Nahrávanie videa ...

Počasie

In-počasie
LenPoSlovensku

Zlaté kúpele Turčianske Teplice

Miesto, kde vás postavia na nohy 
Trpí vplyvom rôznych negatívnych faktorov vaše telo aj myseľ, čo vám do značnej miery komplikuje život? Nie vždy je nutné utekať do lekárne a hľadať v nej najjednoduchšiu a najrýchlejšiu cestu, ako sa vyliečiť, ktorá v konečnom dôsledku zanecháva na našom organizme stopy. Prečo namiesto liekov radšej nevyskúšať uzdravujúcu silu termálnej minerálnej vody? 

Už v Staroveku ľudia veľmi dobre vedeli, že zdroj termálnej vody je pre naše zdravie mimoriadne prospešný a dokáže dať do poriadku rôzne poruchy a nedokonalosti tela. Dôvodom je príjemná teplota vody a vysoký obsah minerálov v nej, ktorý dokáže aj cez pokožku nášmu organizmu prospieť.

Veľký počet takýchto termálnych prameňov sa nachádza aj na našom území a poskytuje vám v podobe najlepších kúpeľov príjemnú a individuálnu starostlivosť o celé telo. Ak preto hľadáte účinný liek na svoje problémy, neváhajte sa spolu s nami zoznámiť s miestom, ktoré sa o vás a vaše pohodlie kompletne postará.

Luxusné kúpele s dlhoročnou tradíciou

Termálna voda v luxusných kúpeľoch Turčianske Teplice pôsobí na vaše telo viacerými spôsobmi. Po prvé je to spomínaná vyššia teplota vody, ktorá organizmus príjemne prehreje, ale tiež zvýši telesnú teplotu, zlepší krvný obeh, čo následne vedie k systematickému prečisteniu škodlivých látok v tele a transportu tých dôležitých na všetky miesta v organizme.

To znamená, že naše telo sa čistí zvnútra a pritom sú jeho tkanivá zásobené väčším množstvom kyslíka, čo má pozitívny vplyv na viacero funkcií tela. Bonusom je, že všetky liečebné procedúry, ktoré môžete v týchto kúpeľoch využiť, sú schválené odbornými lekármi, ktorí myslia na vaše zdravie a prípadné možné kontraindikácie zvolenej liečby.

ROYAL PALACE hotel sa postará o vaše pohodlie

V luxusných kúpeľoch Turčianske Teplice je možné využiť na zlepšenie zdravotného stavu viacero procedúr. Z vodoliečby sa oplatí vyskúšať

  • aromaterapeutický,
  • rašelinový,
  • bahenný,
  • uvoľňujúci smaragdový,
  • minerálny,
  • detoxikačný,
  • perličkový alebo vírivý zafírový kúpeľ.

Medzi veľmi žiadané procedúry patrí aj termoterapia, liečba zlatom, masáže, fyzioterapia, sauna alebo elektroliečba a iné. Všetci však veľmi dobre vieme, že k úplnému uvoľneniu tela a úspešnej liečbe je potrebný aj dobrý psychický stav, o ktorý sa postará nádherné prostredie kúpeľov.

Luxusný ROYAL PALACE hotel poskytuje hosťom príjemné ubytovanie v podobe luxusne zariadených izbách a všetkých ostatných priestoroch, v ktorých sa budete pohybovať. Nesmieme zabudnúť ani na okolitú prírodu, do ktorej je tento romantický komplex vkusne vsadený a pripravený na to, aby sa postaral o zlepšenie vášho zdravotného stavu a celkového pohodlia.

Zdroj obrázka: BGStock72/Shutterstock.com

Súťažná otázka
Súťaže sa môžete zúčastniť do 01.01.1970

Súťaž je ukončená.

Zadajte Vaše heslo